Onze klanten over MarketLeap

Kimberley
CMO @ CareerBiz
Marketleap heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan met hun heldere communicatie en waardevolle resultaten. Voor en tijdens de samenwerking waren ze altijd transparant, waardoor we het traject met vertrouwen konden doorlopen. De uitkomsten van hun inspanningen hebben ons zeker verrijkt en daarmee kunnen we verder bouwen.

Mark Schapelhouman

Founder Revahs

In deze vier maanden veel te weten gekomen over hoe PureVibe het beste gepositioneerd kan worden in de business to business markt. Dit was ook onze insteek van de samenwerking. Als kers op de taart hebben we zelfs wat deals weten te closen bij een aantal offline winkels. Er zijn ook nog veel leads die langzaamaan verder opgewarmd worden tot ze geclosed zullen worden. Ik vond de service goed!

Jeffrey Ijdo

Founder PureVibe

”Samenwerken met MarketLeap heeft ons veel geleerd over de uitdagingen in de B2B-markt. Ze zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en hebben een indrukwekkend doorzettingsvermogen. Dit heeft ons veel vertrouwen in de samenwerking gegeven. We zullen alle opgedane feedback meenemen in toekomstige projecten!”

Martijn Kramer

Founder SENSIC

"MarketLeap heeft mij heel goed geassisteerd in de deal tussen STOBE en CROKY."

Zhou Yi Schoenmakers

Founder STOBE

”Zeer professionele en structurele aanpak voor retail verkoop. Zelf hebben we niet de tijd om eraan te besteden dus dit is een perfecte oplossing.”

Lars Blom

Founder Ekopura Nutrition

“De samenwerking met MarketLeap is een frisse wind voor Eva. Ze hebben ons laten proeven van het potentieel van verschillende business to business strategieën en het heeft de weg vrijgemaakt voor een nieuwe bloeiende toekomst.”

Djahlow Andrews

Founder EVA

“Team MarketLeap kent het spelletje en ze zullen je helpen om meer inzichten te krijgen wat jouw merk met business to business samenwerkingen kan bereiken.”

Cees Schaap

Founder Biione

“De service van marketLeap is perfect. We hebben aan het begin van de samenwerking, goed gespard welke kant we op willen en beiden ideeën uitgewisseld. Daarna gaan ze goed aan de slag en op zoek naar de juiste bedrijven die jouw merk verder helpen met groeien.”

Rick Breed

Founder Pora & Co

”Voor ons als online merk is het heel fijn om samen te werken met business to business specialisten die de sales uit handen nemen. MarketLeap heeft de kennis, ervaring en het netwerk al. Het zou dus stom zijn om dit zelf uit te zoeken en zo onze online focus te verliezen.”

Joris Gaarthuis

Founder First Amsterdam

“Fijn contact gehad met Jeroen van MarketLeap. Prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Door MarketLeap hebben we een deal met de Albert Heijn gefixt.”

Luuk Waterschoot

Founder DEPLAY

“Onze ervaring met MarketLeap is super. Jeroen en zijn team hebben een geweldige balans tussen expertise en klantgerichtheid, en ze houden ons altijd goed op de hoogte.”

Kylian Hos

Founder Kitchen Royal

More impactful stories

Zullen we samenwerken?

Boek een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.