MarketLeap

Wij helpen bedrijven groeien op de zakelijke markt

Een team van experts

MarketLeap is een ervaren partner voor bedrijven die een professionaliseringsslag willen maken op de zakelijke markt. Wij helpen onze klanten naar de volgende stap in zakelijk succes met ons unieke 5 stappen B2B sales systeem. Met dit sales systeem zorgen wij voor meer omzet, inzicht en een toename van de merkbekenheid. Dit doen we met ons team van zakelijke experts.

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring op het gebied van leadgeneratie, verkoop en marketing. Deze ervaring is opgedaan door in de laatste 5 jaar succesvol meerdere e-commerce merken in de markt te hebben gezet. Naast online verkoopkanalen zoals bol, amazon en de webshops, zijn de producten ook succesvol aan meer dan 300 bedrijven verkocht. Begin 2022 hebben de eigenaren besloten ook andere bedrijven bij dit proces te helpen door de kennis en expertise aan te bieden als een service. Tientallen merken hebben inmiddels al met succes gebruik gemaakt van onze dienstverlening. De ervaringen en cases kan je terugvinden op onze website.

In onze dienstverlening staan 5 kernwaarden centraal:
- Customer first
- Kwaliteit over kwantiteit
- Communicatie staat voorop
- 100% Klant tevredenheid
- Transparantie

Heb jij een succesvol product of producten in de markt gezet en wil je niet langer afhankelijk zijn van platformen of een webshop en meer winst, meer merkbekendheid en een hogere exit waarde behalen? Plan dan een oriëntatie gesprek in zodat we samen kunnen bepalen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ons team

Ontmoet het team van MarketLeap

Luc Broos
Co-Founder
Jeroen Koeleman
Co-Founder
Leon
Automation Specialist

Zullen we samenwerken?

Boek een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Vragen?

Stuur ons een bericht

+31 6 15 04 62 85
info@marketleap.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ORIËntatie gesprek

liever Videobellen?

Klik op onderstaande knop om een oriëntatie gesprek in te plannen:

Boek Oriëntatie Gesprek